O George R.R. Martin κάνει προβλέψεις για τις Χρυσές Σφαίρες


Όπως σας είχαμε αναφέρει το Westworld κατάφερε να έχει τρείς υποψηφιότητες στις χρυσές σφαίρες, στις δύο κατηγόριες η σειρά μας θα βρεθεί απέναντι απο το Game of Thrones και η μάχη για την νίκη θα είναι δύσκολη .

 Με τις δυο μεγάλες επιτυχίες του HBO να είναι αντίπαλες ο George R.R. Martin συγγραφέας του Game of Thrones σε δήλωση του φάνηκε να μην ποντάρει στην ομάδα του.
Συγκεκριμένα είπε :

  " Ως μέρος του HBO είμαι ενθουσιασμένος που και οι δυο σειρές του καναλιού είναι υποψήφιες για το "μεγάλο έπαθλο". Σίγουρα το Westworld θα είναι δύσκολος αντίπαλος.(Στην πραγματικότητα περιμένω να κριθεί καλύτερο ). Και ως λάτρης της επιστημονικής φαντασίας και του φανταστικού είμαι ευχαριστημένος που στην λίστα είναι και το  Stranger Things . Τρεις απο τις πέντε σειρές που αγωνίζονται για το βραβείο του καλύτερου τηλεοπτικού δράματος ανήκουν σε αυτό το είδος και καθώς ζούμε στην Χρυσή εποχή της τηλεόρασης αυτό είναι ακόμα ένα σημάδι για το ποσό μακριά έχουμε φτάσει."   


To Westworld και το Game of  Thrones δεν μοιράζονται μόνο το ίδιο κανάλι άλλα και τον ίδιο μουσικοσυνθέτη ! Η ομάδα του Westworld τιμά το Game of Thrones ως πηγή έμπνευσης στον κόσμο που δημιουργούν και οι Showrunners της σειράς δήλωσαν κολακευμένοι και ενθουσιασμένοι μονό και μονό που βρίσκονται απέναντι στο μεγαλείο του Game of Thrones καθώς δεν είναι μια σειρά που μπορείς να ανταγωνιστείς εύκολα !
Share on Google Plus



    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου